LOGO
Booking

Om Oss

Om Oss

Bryggerikaia
CHAMBRE SEPAREE,
Los rommet eller Vin rommet

Brunch med venner, ett bryllup eller en middag med firmaet i eget rom – Våre trivelige rom er perfekte for de er som vill nyte et måltid for seg selv for å feire den spesielle anledningen eller at man ønsker å unne seg det lille ekstra.
bryggerikaia_vinglass henger fra taket_foto

Med Bryggerikaia`s fantastiske beliggenhet ved innseilingen til Bodø Havn kan man nyte et glass i baren før man går inn til sitt arrangement i et av våre hyggelige selskapsrom.
Los rommet 0-12 personer og Vin rommet 0-6 personer og chambre 0-22 personer. Vi skreddersyr din tilstelning etter ønske – Se meny for inspirasjon eller kontakt oss for ytterligere informasjon. Våre hyggelige rom passer også perfekt til små eller større møter hvor vi skreddersyr deres behov med mat og drikke samt det man behøver AV/teknisk utstyr.

JOHANNESSEN, ALF MANGOR

RESTAURANT EIER/-UTVIKLER

Gjennom snart 30 års erfaring fra hotell & restaurant bransjen rundt om i landet har Alf Mangor Johannessen blitt en velkjent og kjær restaurant eier blant Bodø`s befolkning. Som ung hotell & restaurant mann ble det først ti år utenbys ved ulike hoteller og restauranter  før han flyttet hjem til Bodø i 1997 for å åpne sin første egeneide restaurant.
Ansatt bilde
Bryggerikaia ble derimot etablert i 2005. Etter en noe trøblete start de første årene tok restauranten steg og har siden vært i stadig utvikling. Bryggerikaia fremstår i dag som en av Bodøs mest besøkte restauranter. Vi er opptatt av å skape et treffsted for de mange menneskene hvor de kan spise et hyggelig måltid eller nyte god drikke. Beliggenheten er spektakulært året rundt rett ved innseilinga til Bodø havn og om sommeren har vi nord norges flotteste uteservering med egen utebar og grill avdeling.


"Som eier er jeg opptatt av å skape gode rom for gjestene –  det å skape den perfekte stemningen er en kunst og det er dette som i dag driver meg i hverdagen. Det å kunne utvikle restauranter og deretter få gleden av å oppleve den perfekte summingen eller stemningen, ja blide mennesker som nyter hverandre alt iscenesatt med vår deilige mat og drikke. Det er dette jeg kaller lykken for meg som restaurant eier og tilbakemeldingene fra våre gjester ved Bryggerikaia er at vi har klart å skape et restaurant konsept hvor alle trives og som lever med årstidene."
Sjøgata 1, 8006 Bodø
(+47) 755 25 808
Design og utvikling av M51 Marketing